Petra Fehring verzorgt interactieve presentaties

Wij inspireren ondernemers graag wanneer het interessant is om een online support- of marketingprofessional als zzp’er in te huren versus kiezen voor loondienstverband.

Dat doen wij op interactieve wijze zodat de aanwezige ondernemers zelf een beeld vormen wanneer en op welk gebied dit interessant voor hun bedrijf is. En wanneer niet!

Het kan zijn dat je zelf een onderwerp in gedachten hebt. Of dat jullie zelf een bepaald thema behandelen waarin wij een onderdeel kunnen vervullen.

Zelf hebben wij hieronder 3 korte workshops/presentaties beschreven die wij verzorgen, waarbij ondernemers altijd inzichten voor hun eigen bedrijf krijgen.

Neem gerust contact met ons op en dan bespreken we samen wat wij voor jullie kunnen  betekenen.

Event bijwonen?

Spreker inhuren?

Hoe los je het personeelstekort op zonder hogere kosten?

Als MKB ondernemer groei je door medewerkers in loondienst te nemen die de werkzaamheden in het bedrijf uitvoeren. Toch lukt het niet altijd om geschikte mensen met de benodigde kennis te werven. Om het schaap met vijf poten te vinden die van vele markten thuis is en je op diverse gebieden kan helpen.

Vandaag de dag worstelen ondernemers met:

 • een tekort aan personeel;
 • het werven van personeel kost veel tijd (en geld);
 • geen of weinig (interessante) reacties op uitstaande vacatures;
 • waardoor de huidige teamleden een enorme werkdruk voelen;
 • en mogelijk zelfs uitvallen waardoor het probleem groter wordt!

Daarnaast zien we al jaren dat medewerkers niet lang verbonden blijven aan een bedrijf en snel vertrekken. Zonde van gespendeerd geld en tijd, want je kunt weer van voren af aan beginnen.

Het kan ook anders!

Je hoeft niet voor elke taak iemand in loondienst te nemen. Zonder dat de kosten per definitie hoger zijn dan een medewerker op de loonlijst.

Tijdens deze presentatie inspireren wij ondernemers om anders naar de bedrijfsvoering te kijken en de wijze van uitbesteden van werkzaamheden in de bedrijfsvoering. Hiervoor gebruiken ze hun eigen bedrijf als casus.

 

Spreker inhuren?

In 3 stappen uit de waan van de dag

Richt je weer op ondernemerschap!

Je bent ondernemer geworden met een doel. Je wilt vrij zijn om te kunnen doen wat je het allerliefst doet. Het werk waar je blij van wordt. Met de klanten waar je blij van wordt. En vooral richten op het ondernemerschap zelf.

Toch merk je dat je tijd geclaimd wordt door allerlei andere activiteiten:

 • werkzaamheden die bij het runnen van een bedrijf horen;
 • taken die je eerder leegzuigen qua energie en beschikbare tijd dan dat ze voor jouw gevoel iets opleveren;
 • personeel staat aan jouw bureau met vragen;
 • jij bent zelf 24/7 aan het werk;
 • en het gevoel van vrijheid als ondernemer sijpelt langzaam weg…

Petra Fehring legt je uit welke 3 stappen je kunt zetten om je focus, tijd en energie weer te richten op het werk dat je het allerliefst doet. De reden waarom je überhaupt ondernemer bent geworden.

Tijdens deze presentatie gaan ondernemers met hun eigen bedrijf en bedrijfsvoering aan de slag om te ontdekken wat dit concreet voor hen betekent.

 

Spreker inhuren?

Meer werk dan handjes?

Ontdek hoe je laagdrempelig piekbelasting kunt opvangen

De hoeveelheid taken in je bedrijf fluctueert per dag en per medewerker.

 • Het onboarden van een nieuwe klant brengt extra workload met zich mee.
 • Er zijn piektijden in bepaalde maanden van het jaar.
 • Uitval door ziekte, sabbatical of het vertrek van een medewerker betekent direct handen tekort.
 • Dat ene project staat al tijden op stapel, maar je komt er niet aan toe.
 • Achterstallige werk waarvan je weet dat het moet gebeuren, maar je vindt nooit het juiste moment.

Ook je bedrijfsgroei loopt niet lineair. Je kunt ineens een groeispurt ervaren. Een heleboel opdrachten die tegelijk starten, maar op een gegeven moment ook weer afronden. Ga je hiervoor een vacature uitzetten? Met het risico dat je niet voldoende werk op continue basis hebt? Of kies je voor een andere oplossing.

Het inhuren van een zzp’er met kennis van zaken is de meest makkelijke, veilige en snelle oplossing. Maar waar vind je de juiste professional? Hoe zorg je dat deze persoon direct van start kan én direct resultaat oplevert?

Tijdens de presentatie tonen we waar je op moet letten om de juiste professional te werven, zodat je je geld zinvol investeert.

 

 

Spreker inhuren?
#replace title#