Wij bieden twee diensten:

 1. Zelf toegang tot alle professionals en opdrachten uitzetten met het abonnement
 2. Werving & Selectie waarbij wij twee professionals werven

Wij leggen graag uit wat hierbij inbegrepen is.

 

Jaarabonnement

Met het jaarabonnement kun je een jaar lang meerdere opdrachten uitzetten op ons platform, waar beschikbare professionals dan kunnen reageren. Dat betekent dat je binnen het abonnement toegang hebt tot alle expertises die je in jouw bedrijf nodig hebt. Ons keuzemenu helpt je bij het specificeren van je zoekopdracht. 

Voordelen van het jaarabonnement:

 1. Je kunt meerdere opdrachten per jaar uitzetten en zo zelf professionals werven.
 2. Je ziet alle bedrijfspagina's waar de professionals zich profileren en kunt rechtstreeks contact opnemen. 
 3. Je krijgt toegang tot het forum waar je direct vragen kunt stellen aan alle professionals. Denk aan iemand die direct online met je meekijkt naar een technische vraagstuk.
 4. Je kunt een spoedklus uitzetten, zodat je snel hulp krijgt bij die ene taak of functie. Denk aan het redigeren van een tekst, het notuleren bij een vergadering of het vervangen van een zieke collega. 
 5. In de kennisbank vind je opnames van online kennissessies over een specifiek thema die zijn gegeven door professionals. Je kunt ook live aanwezig zijn bij kennissessies die nog gepland staan.

Met het jaarabonnement heb je alle expertises binnen handbereik!

 

Bestel jaarabonnement

 

Meer weten?

Maak nader kennis met ons en stel jouw vragen.

Plan een afspraak

Werving & Selectie

Wil je het werven van de juiste professional liever uitbesteden? Dat kan ook. Wij verzorgen dan alles vanaf de aanvraag tot het startmoment van de samenwerking, inclusief een evaluatie naderhand. Hoe ziet dat eruit?

 1. In een telefonisch intakegesprek van een halfuur brengen we jouw wensen en aanvraag in kaart. Naast kennis, werkervaring en kwaliteiten, kijken we ook naar een persoonlijke match tussen jou en de professional.
 2. Wij kennen de aangesloten online professionals en/of screenen hun expertise. Tevens sturen zij een persoonlijke motivatie voor de opdracht. Vervolgens stellen wij binnen twee weken twee geschikte kandidaten voor. Mét motivatie.
 3. Aan de hand van een kennismakingsgesprek maak jij de keuze met wie je gaat samenwerken. De overeenkomst sluit je rechtstreeks met de professional. Als organisatie zitten wij hier niet tussen zitten en dus wordt géén bemiddelingsfee gerkend. 
 4. Na vier weken nemen we contact met jou op om het verloop van de samenwerking te bespreken. Zo kunnen we feedback krijgen, elkaar desgewenst nog verder helpen en succes vieren. 

Wij vragen voor de Werving & Selectie een eenmalig bedrag van 900 euro (exclusief btw) per opdracht. Dit is op basis van no cure, no pay.

Plan een intakegesprek

Tarieven

Tarieven online professionals

Wij faciliteren het platform, het netwerk en nieuwe kennis voor de online professionals.

Als organisatie zitten we nooit contractueel of financieel tussen opdrachtgever en professional. Het Nieuwe Personeel onderscheidt zich dan ook van detacheringsbureaus, die gemiddeld 10 tot 15 euro per uur rekenen boven op het tarief van de professional. Dat scheelt veel geld op het inhuurtarief van onze online professionals. Het abonnementsbedrag van ons platform verdien je zo snel terug. 

De aangesloten professionals bepalen zelf hun uurtarieven en/of aanbod gebaseerd op hun expertise en ervaringsniveau. Dit hangt dus af van de afspraken de je maakt. We kunnen hier wel een aantal richtlijnen geven: 

Assistent / uitvoeren: tussen 45 en 65 euro per uur

Specialist / implementeren: tussen 55 en 85 euro per uur

Strategisch / managen: tussen 75 en 100 euro per uur

Ons advies is om bij een opdracht altijd aan te geven wat het beschikbare budget voor de opdracht is, zodat dit aan de voorkant vast duidelijk is.

Meer weten?

Maak nader kennis met ons en stel jouw vragen.

Plan een afspraak

Jaarabonnement
Werving & Selectie
Tarieven van professionals
#replace title#