Al driemaal een leuke en ervaren professional

Petra herkent als geen ander of er een match en klik zal zijn tussen een professional en een opdracht. Ze heeft mij al driemaal aan een leuke en ervaren professional geholpen om ons team te versterken.

In 2018 heeft Petra mij geleerd hoe samen te werken met een professional zodat de samenwerking effect heeft en voor allebei voldoening geeft. Daardoor weet ik wat een van een professional kan verwachten.

Bij het zoeken van een professional luistert ze goed en vraagt door om bij mij goed scherp te krijgen om wat voor werkzaamheden het gaat en waar er precies behoefte aan is. Ze gaat vervolgens op zoek bij de professionals aangesloten bij het platform 'Het Nieuwe Personeel'. Ze stelt vervolgens enkele mensen voor om mee in gesprek te gaan. Wanneer een samenwerking tot stand gekomen is, blijft ze meeleven hoe het gaat. Daardoor is het fijn snel schakelen bij een nieuw verzoek.

Ik raad Petra en het platform van harte aan. Ben jij ondernemer en ben je op zoek naar een professional om je taken uit handen te nemen? Vind jij het fijn om hulp te krijgen bij de werving & selectie, zodat je alleen tijd hoeft te besteden aan passende kandidaten? Of zet je liever zelf een aanvraag via het platform uit? Wacht dan niet langer en dien je aanvraag in.

Saskia Giesbers

Unfold Matters

 

#replace title#