Volledig ontzorgd door de financieel professional

Nadat ik in 2021 worstelde met twee ondersteunende ZZP’ers binnen mijn bedrijf, besloot ik te stoppen met deze samenwerking. Ik was enorm zoekende naar een goede administratieve ondersteuner die ook de telefoon opneemt, vriendelijk is voor onze klanten, vragen beantwoordt maar ook affiniteit heeft met boekhouden en correspondentie met de Belastingdienst.

Via mijn netwerk kwam ik in contact met het platform 'Het Nieuwe Werken'. Daar heb ik gekozen voor de Werving & Selectie dienst. Na 1 uur uitgebreid mijn wensen doorgesproken te hebben, werden na een paar dagen twee kandidaten voorgesteld. Op basis van de kennismaking wist ik meteen met wie ik een klik voelde en zo startte onze samenwerking.

Na drie maanden kon ik al ik concluderen dat het een goede keuze en beslissing is geweest. De samenwerking met deze financieel professional is ronduit fantastisch; ik word ontzorgd, dossiers zijn bijgewerkt, brieven worden gemaakt en klanten zijn blij met haar communicatie. Door deze ondersteuning groeit mijn bedrijf als nooit tevoren!

Marco van der Kruk

Ondernemersadviseur bij De Zorgboekhouder

 

 

#replace title#