Voor wie zijn wij?

Veel bedrijven hebben regelmatig behoefte aan tijdelijke support, een flexibele schil in drukke tijden, of specifieke expertise voor projecten. Maar ook de vraag naar ondersteuning op continue basis als het gaat om een bepaalde expertise komt vaak voor. 

Wij werken voornamelijk voor kleine ondernemingen of microbedrijven binnen het mkb. Dat betekent tot 50 medewerkers in loondienst. Dit beperkte aantal medewerkers om vaste taken uit te voeren, maakt dat deze bedrijven kwetsbaar zijn als een medewerker uitvalt, een project extra werkdruk met zich meebrengt, er piektijden zijn, et cetera.

Start-ups die snel groeien hebben behoefte aan extra hulp om die bedrijfsgroei in goede banen te leiden. Zij moeten veel werkprocessen optuigen en bepaalde werkzaamheden snel uitvoeren. Wij vormen een flexibele schil totdat mensen in loondienst aangenomen kunnen worden.

We werken ook voor zelfstandig ondernemers met een goed lopend bedrijf die geen personeel op de loonlijst willen hebben. Zij hebben behoefte aan support op continue basis voor enkele uren per week. Onze online professionals kunnen hen ontzorgen op het gebied van onder andere dagelijks management, financiën, online marketing en communicatie.

Niet-commerciële bedrijven zoals ngo's, of organisaties binnen het onderwijs en gezondheidszorg hebben vaak een klein team voor de bedrijfsvoering. Dit zijn organisaties die specialistische kennis bij ons inhuren, eventueel met branche-ervaring, of die werkkrachten zoeken bij een tekort aan personeel.

 

 

 

 

Meer weten?

Maak nader kennis met ons en stel jouw vragen.

Plan een afspraak

Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief

Wij houden je graag op de hoogte van:

  • nieuw aangesloten professionals / expertses
  • hoe je onze expertises kunt inzetten in jouw bedrijf
  • ontwikkelingen in het platform
  • events die georganiseerd zijn

Tevens ontvang je onze infographic over

hoe je de juiste professional kunt kiezen.

 
Toestemming verwerken persoonsgegevens*
 
Voor wie zijn wij?

Meer weten?

Maak nader kennis met ons en stel jouw vragen.

Plan een afspraak

Wij werken voor kleine ondernemingen of microbedrijven binnen het mkb
Start-ups die snel groeien en zelfstandig ondernemers met een goed lopend bedrijf
Niet-commerciële bedrijven zoals ngo's, of organisaties binnen het onderwijs en gezondheidszorg
#replace title#