Geen fee op het uurtarief

Wanneer je grote bureaus inschakelt, betaal je natuurlijk ook voor overheadkosten (kantoorpand, administratie, personeel, et cetera). Onze online professionals werken vanuit huis (remote) of hybride, waardoor de tarieven niet worden opgeschroefd door overhead.

Daarnaast sluit je rechtstreeks een overeenkomst met de door jou gekozen online professional. Er wordt geen extra bemiddelingsfee boven op het uurtarief gerekend en de professional factureert rechtstreeks aan jou.

Detacheringsbureaus rekenen gemiddeld 10 tot 15 euro per uur boven op het uurtarief van een professional. Het abonnementsbedrag van ons platform verdien je dus in no-time terug.

 

Meer weten?

Maak nader kennis met ons en stel jouw vragen.

Plan een afspraak

Flexibel en gefocust werken

De online professionals zijn vanaf een paar uur per week inzetbaar en kunnen direct voor jou aan de slag. In uren opschalen of downsizen is altijd mogelijk, zodat je flexibiliteit inbouwt.

Door vanuit een thuiskantoor te werken, wordt (reis)tijd en reistijd bespaard en kan efficiënt en gefocust gewerkt worden. Liever af en toe live samenwerken? Ook de hybride werkvorm is een optie.

Geen fee op het uurtarief

Vertrouwelijk, veilig en AVG-proof

Onze online professionals zijn zelf verantwoordelijk voor het volgen van wet- en regelgeving (eisen Belastingdienst rondom wet DBA). Dat is onderdeel van hun ondernemerschap.

Veilig online samenwerken wordt technisch ingeregeld, en de vertrouwelijkheid, geheimhouding en AVG worden juridisch afgedicht in de overeenkomst.

Geen fee op het uurtarief

Meer weten?

Maak nader kennis met ons en stel jouw vragen.

Plan een afspraak

Betaalbare tarieven
Flexibel en gefocust werken
Vertrouwlijk, veilig en AVG proof
#replace title#