Effectief door online tools

Digitaliseren en automatiseren is belangrijk om sneller, efficiënter en slimmer te werken. Klanten verwachten bovendien steeds meer dat online dienstverlening door bedrijven wordt gefaciliteerd.

Menig ondernemer ziet hier echter enorm tegenop door een gebrek aan kennis en tijd. Ook bestaat vaak het gevoel dat het hierbij om grote investeringen gaat. Online tools en AI bieden echter ook veel betaalbare opties die snel tijdwinst opleveren.

Onze online professionals weten dat als geen ander en helpen ondernemers met deze efficiency- en digitaliseringsslag. Samen hebben wij kennis van een enorme hoeveel heid verschillende tools op het gebied van allerlei bedrijfsprocessen: sales, marketing, hr, financiën, waar dat maar gewenst is. We hebben experts om de tools te implementeren, processen te structuren en jouw onderneming te optimaliseren. 

Met een frisse blik zien zij waar in jouw bedrijf kansen liggen. Kleine stapjes kunnen al snel een significante tijdbesparing realiseren, waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

 

Meer weten?

Maak nader kennis met ons en stel jouw vragen.

Plan een afspraak

Uitgangspunt is systematiseren

Als ambitieuze ondernemer heb je een doel voor ogen. Je bent gestart met je bedrijf omdat je kansen en mogelijkheden ziet. Je koestert de vrijheid van het ondernemerschap en wilt graag doen waar je gelukkig van wordt.

Wanneer diensten of producten aanslaan, je tevreden klanten hebt en een goede omzet draait, merk je echter dat je steeds meer vrijheid verliest. Je bent 24/7 aan het werk en weet vaak niet hoe je het beste uit deze vicieuze cirkel kunt ontsnappen. Systematiseren volgens de SOM7® methode helpt je om dit te veranderen!

Wat is een systeem?

Een systeem is de manier waarop je taken en activiteiten keer op keer uitvoert. Met als doel een consistent resultaat zonder tijdverspilling. Doordat je niet steeds opnieuw hoeft te bedenken wat het beste werkt, kunnen jij en je team zo min mogelijk tijd aan dit soort taken besteden.

Een systeem bestaat uit 3 onderdelen:

  1. Het proces: hoe je taken uitvoert
  2. Het team: wie welke taken uitvoert 
  3. De tools: welke middelen je hiervoor gebruikt

Waarom zijn systemen belangrijk?

Ieder bedrijf heeft systemen nodig om het bedrijf goed te runnen, managen en laten groeien, want:

  • Het kost minder tijd
  • Er worden minder fouten gemaakt
  • Je bespaart geld

Zo kun je je als ondernemer focussen op strategie, klanten werven en het ontwikkelen van je aanbod.

Effectief door online tools

Software as a Service (SaaS)

De online tools waar wij mee werken, zijn betaalbaar doordat het om Software as a Service (SaaS) gaat. Dit zijn softwaretoepassingen die via internet worden aangeleverd, dus als een service. Je hoeft de techniek niet te kopen, maar je neemt een abonnement af. Dit is niet alleen goedkoper, je hebt ook altijd realtime toegang tot de updates van deze online techniek.

Valkuilen voor ondernemers

De valkuil hierbij is dat bedrijven abonnementen aanschaffen, maar de functionaliteiten die de tool biedt amper gebruiken. Het team heeft vaak geen tijd om aandacht te besteden aan een optimale implementatie, laat staan aan het bijhouden van kennis hieromtrent. Terwijl dit uiteindelijk juist tijd bespaart. 

En omdat ondernemers zich bij de keuze voor een bepaalde tool vaak laten leiden door berichten in de markt, is de kans groot dat tools worden aangschaft die niet voldoen of die juist overlappen met andere functionaliteiten. Gevolg: te dure abonnementen die niets toevoegen en soms zelfs dubbele kosten.

Wij zijn experts

Onze professionals binnen het platform hebben kennis van meer dan 150 tools. Zij kunnen jou adviseren bij de selectie van een tool én het optimaal inrichten hiervan op basis van je werkproces.

Meer weten?

Maak nader kennis met ons en stel jouw vragen.

Plan een afspraak

Efficiënter werken door online techniek
Uitgangspunt is systematiseren
Kennis van >150 SaaS tools in huis
#replace title#